Blog

MEER DAN ALLEEN ECHT STrAATVOEtbALLEN!

Clinic Blauw Wit Wormerveer

Blauw Wit x StreetKings clinic

Op 27 februari 2021 zijn wij langsgegaan bij voetbalclub CVV Blauw Wit om een straatvoetbal ervaring te geven aan de jeugdleden tot en met 17 jaar. Vanaf een uur of 10:00 zijn we begonnen om elke lichting van de club een clinic van 1,5 uur te geven. Na een warm ontvangst van de vrijwilligers bij … Blauw Wit x StreetKings clinic Lees verder »

FC Weesp StreetKings Clinic

FC Weesp x StreetKings clinic

Op woensdag 28 april 2021 mochten wij bij voetbalclub FC Weesp weer een straatvoetbal clinic geven. Onder leiding van Godfather Edward van Gils en wereldkampioen Mo Hassani zijn de kinderen aan de slag gegaan. Door met verschillende challenges en opdrachten hun skills en techniek te verbeteren. De deelnemers vanuit FC Weesp waren laaiend enthousiast...

Ronaldinho Street Soccer Tournement

Interview met Niall Raben

In de nieuwe rubriek van FC Marlene, spraken ze Niall Raben. Speler van streetkings en nu ook profvoetballer in Polen bij Huragan Morag. Hij verteld over zijn tijd bij Marlene en het avontuur wat hij nu beleeft in Polen bij zijn eerste vast profclub.

Edward_van_Gils_Nederlands_Elftal

Hoe kan ik Voetbal Trucjes Leren?

Hoe kun je voetbal trucjes leren? Hoe voer je ze uit? Wanneer kun je ze het beste inzetten? Hier leer je alles over de voetbaltrucs.

Translate »