Streetkings

ONZE activiteiten

clinics

Tijdens de clinics leren de deelnemers om goed om te gaan met de bal. Onze trainers zorgen ervoor dat de deelnemers de juiste bewegingen leren die zij tijdens een wedstrijd in hun voordeel kunnen gebruiken.

Evenementen

Tijdens de evenementen (die wij zelf organiseren) geven de wereldkampioenen straatvoetbal in de meeste gevallen een demowedstrijd, waarna er een toernooi zal plaatsvinden met culturele toevoegingen.

gastcolleges / sociaal maatschappelijke projecten

StreetKings wilt graag dingen terug geven aan de maatschappij. Dit doen wij door aan sociaal maatschappelijke projecten deel te nemen of gastcolleges te geven. Wij willen hiermee de (jonge) mensen activeren en motiveren om meer naar buiten te gaan en meer te bewegen.

Edward van Gils

Mijn levensverhaal?
Lees mijn boek

Het meeslepende verhaal over een straatjongen uit Koog aan de Zaan die zich door een ongekend talent weet te ontwikkelen tot de Johan Cruijff van het straatvoetbal.

In een aangrijpend verhaal lezen wij hoe Edward verlaten wordt door zijn moeder en zelf moet zien te dealen met de keiharde wetten van de straat. Door het uiteindelijk maken van de juiste keuzes weet hij zijn pijnlijke verleden en de criminaliteit achter zich te laten en bereikt hij de absolute wereldtop.