Over ons

DE GROOTSTE STRAATVOETBALSCHOOL VAN DE WERELD

Wie zijn wij?

StreetKings, een bedrijf dat zich bezighoudt met het straatvoetbal. Nu vraag je je vast af; maar wat doen jullie dan? Wij doen heel veel uiteenlopende projecten. We focussen ons voornamelijk op het doorgeven van onze passie voor het straatvoetbal aan de volgende generaties.

Wij hebben in de loop van de jaren verschillende projecten afgerond. De basis is gelegd door onze captain, Edward van Gils. Edward heeft in 2010 StreetKings opgericht. In de periode na de oprichting hebben wij tot op de dag van vandaag veel evenementen georganiseerd in samenwerking met onder andere NIKE, EA Sports en Puma. Hierdoor hebben wij onze passie al aan veel mensen doorgegeven.

"We want to expand our passion"

Onze captain Edward van Gils is, naast gesponsord Nike atleet, ook bekend als “the godfather” van het hedendaagse straatvoetbal. Hij is een pionier op het gebied van straatvoetbal. Zo ging hij al op jonge leeftijd de wereld rond in samenwerking met grote sport merken om zijn talent te laten zien. Naast dat Edward aanvoerder is van zijn eigen straatvoetbal team, is hij ook aanvoerder van het straatvoetbal team van voetbal legende Ronaldinho (Ronaldinho Globe Street Team). Edward heeft al veel mee gemaakt. Denk bijvoorbeeld; TV commercials met Ruud van Nistelrooy of een balletje trappen met grote stervoetballers als Maradona, Neymar of Messi.

St maarten streetkings

WAT Doen wij?

VOETBALSCHOOL

In onze voetbalschool leiden we kinderen op. Dit doen wij in onze eigen straatvoetbalhal. Door deze unieke locatie gaan de kinderen heel anders om met de ruimtes die ze ter beschikking hebben. Zo ontwikkelen de kinderen super snel een gave om uit kleine spelsituaties te komen.

EVENEMENTEN

Wij organiseren vaak evenementen. Onze clinics geven de gelegenheid om van straatvoetbal wereldkampioenen te leren.

Demo wedstrijden geeft de toeschouwer plezier. Onze legendes spelen een wedstrijd en laten al hun skills zien!

SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK

Edward gaat langs scholen en verenigingen om zijn levensverhaal in detail te vertellen. Zo kan hij kinderen inspireren en motiveren om goede keuzes te maken. Ook doen wij veel voor jongeren en gedetineerde om ze te begeleiden door middel van sport.

CONTACT FORMULIER