Over ons

DE GROOTSTE STRAAT VOETBALSCHOOL VAN DE WERELD!

Wie zijn wij?

StreetKings, een bedrijf dat zich bezighoudt met het straatvoetbal. Nu vraag je je vast af, maar wat doen jullie dan? Wij doen heel veel uiteenlopende projecten. We focussen ons voornamelijk op het doorgeven van onze passie van het straatvoetbal aan de volgende generaties.

In de loop van de jaren hebben wij ons over verschillende projecten geworpen. Onze basis is gelegd door ons captain, Edward van Gils. Edward heeft in 2010 het bedrijf , StreetKings, opgericht. In de periode van toen tot nu hebben we veel evenementen georganiseerd met grote merken en hierdoor hebben we onze passie al aan veel mensen kunnen doorgeven. 

"We want to expand our passion"

Onze captain Edward van Gils is, naast gesponsord Nike atleet, ook bekend als “the godfather” van het hedendaagse straatvoetbal. Hij is een pionier op het gebied van straatvoetbal. Zo ging hij al op een vrij jonge leeftijd de wereld rond met grote merken om zijn talent te laten zien aan zo veel mogelijk mensen. Naast dat Edward aanvoerder is van zijn eigen straatvoetbal team, is hij ook nog de aanvoerder van het straatvoetbal team van voetbal legende Ronaldinho (Ronaldinho Globe Street Team). Hij heeft al veel mee gemaakt, denk bijvoorbeeld aan tv-commercials met Ruud van Nistelrooy of een balletjes trappen met de grootste der aarden Maradona, Neymar of Messi.

St maarten streetkings

WAT Doen wij?

VOETBALSCHOOL

In onze voetbalschool leiden we kinderen op. Dit doen wij in onze eigen straatvoetbal hal. Door deze unieke locatie gaan de kinderen heel anders om met de kleinere ruimte die ze ter beschikking hebben. Zo ontwikkelen de kinderen super snel een gave om om te gaan met kleine ruimtes.

EVENEMENTEN

Wij organiseren vaak evenementen. Clinics geeft de deelnemers de gelegenheid om van de wereldkampioenen te leren en demo entertainment evenementen geeft de toeschouwer het plezier om naar de legendes te kijken en geïnspireerd te raken.

SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK

Onder dit onderdeel vallen de tours die Edward doet langs de scholen om ze een levensles mee te geven die hij vroeger zelf heeft ervaren. Ook doen wij veel voor jongeren en gedetineerde om ze te begeleiden door middel van sport.

CONTACT FORMULIER

    Translate »