BLOG

PLUS QU’UN VRAI FOOTBALL DE RUE !

gastcollege the godfather of streetfootball, speaks! – Edward van Gils

‘Bijna 25 jaar heb ik de wereld laten zien wat er mogelijk is met een bal. In mijn gastcolleges laat ik ook die andere kant van mijn wereld zien. Een jongetje op weg naar de top dat moest overleven. Het was een bijzondere maar geen gemakkelijke weg. De lessen die ik geleerd heb deel ik … gastcollege the godfather of streetfootball, speaks! – Edward van Gils Lire la suite »

Straatvoetbal akkademy

Straat voetbalschool StreetKings gaat weer van start!

Gelukkig hebben we op 19 mei te horen gekregen dat we weer als vanouds mogen trainen in onze hal. Nouja... wel onder een aantal voorwaarden natuurlijk, maar dat mag de pret niet drukken. StreetKings gaat de akkademy weer oppakken in de straatvoetbal hal.

Stompwijk 92 clinic

Stompwijk 92′ X Streetkings CLINIC

20 maart 2021 - StreetKings gaat weer langs bij een voetbalclub om een deel van straatvoetbal aan de leden te laten zien. In een korte blog nemen we je mee naar 20 maart 2021, waarbij StreetKings actief was bij Stompwijk 92' in Leidschendam.

Clinic Blauw Wit Wormerveer

Blauw Wit x StreetKings clinic

Op 27 februari 2021 zijn wij langsgegaan bij voetbalclub CVV Blauw Wit om een straatvoetbal ervaring te geven aan de jeugdleden tot en met 17 jaar. Vanaf een uur of 10:00 zijn we begonnen om elke lichting van de club een clinic van 1,5 uur te geven. Na een warm ontvangst van de vrijwilligers bij … Blauw Wit x StreetKings clinic Lire la suite »

Edward van Gils

L'histoire de ma vie?
Lire mon livre

‘Il y a près de 25 ans, j’ai montré au monde ce qu'on peut faire avec un ballon. Dans mon livre, je dévoile aussi cet autre côté de mon monde. Un jeune en route vers les sommets mais qui a dû survivre. Le chemin a été particulier mais il n’a pas été facile. Je partage dans mon livre les leçons que j’ai apprises de la vie. La réalisation de ce livre a été un processus difficile et chargé en émotions mais je suis incroyablement fier du résultat.’

Edward van Gils