EVENTS

DE GROOTSTE STRAAT organisatie VAN DE WERELD!

Wat doen wij tijdens onze events?

Wij zetten als uithangbord van het straatvoetbal een bepaalde cultuur neer. Streetkings probeert een connectie te maken met de Urban scene waar de grondslag van het algemene bestaan vandaan komt. 

In de loop van de jaren hebben wij ons over verschillende projecten geworpen. In de periode van toen tot nu hebben we veel evenementen georganiseerd met grote merken en hierdoor hebben we onze passie al aan veel mensen kunnen doorgeven.

"We want to LET YOU EXPERIENCE our passion"

Ronaldinho en Edward van Gils

DE Beleving

Footlab Nike Intersport
Edward van Gils Godfather
Srtaatvoetbal toernooi
Intersport Footlab
Djuric Assencion
Straatvoetbal AKKAdemy

EVENEMENTEN

DEMO WEDSTRIJDEN

Demo entertainment evenementen geeft de toeschouwer het plezier om naar de legendes te kijken en geïnspireerd te raken. De demo wedstrijden zijn bedoeld om het publiek enthousiast te maken en het publiek te activeren meer te gaan (straat)voetballen.

CLINICS

Wij organiseren vaak evenementen. Clinics geeft de deelnemers de gelegenheid om van de wereldkampioenen te leren en demo entertainment evenementen geeft de toeschouwer het plezier om naar de legendes te kijken en geïnspireerd te raken.

Cultuur ervaring

Onze evenementen zijn cultuur ervaringen. Straatvoetbal is niet alleen een scene, maar het bestaat uit meer dan dat. Hiphip, dans, rap en straatvoetbal behoren tot een cultuur, de Urban cultuur.

Contact

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of mail naar info@streetkings.eu

    Onderwerp