BLOG

MEHR ALS NUR ECHTER STRASSENFUSSBALL!

gastcollege the godfather of streetfootball, speaks! – Edward van Gils

‘Bijna 25 jaar heb ik de wereld laten zien wat er mogelijk is met een bal. In mijn gastcolleges laat ik ook die andere kant van mijn wereld zien. Een jongetje op weg naar de top dat moest overleven. Het was een bijzondere maar geen gemakkelijke weg. De lessen die ik geleerd heb deel ik … gastcollege the godfather of streetfootball, speaks! – Edward van Gils Weiterlesen »

Straatvoetbal akkademy

Straat voetbalschool StreetKings gaat weer van start!

Gelukkig hebben we op 19 mei te horen gekregen dat we weer als vanouds mogen trainen in onze hal. Nouja... wel onder een aantal voorwaarden natuurlijk, maar dat mag de pret niet drukken. StreetKings gaat de akkademy weer oppakken in de straatvoetbal hal.

Stompwijk 92 clinic

Stompwijk 92′ X Streetkings CLINIC

20 maart 2021 - StreetKings gaat weer langs bij een voetbalclub om een deel van straatvoetbal aan de leden te laten zien. In een korte blog nemen we je mee naar 20 maart 2021, waarbij StreetKings actief was bij Stompwijk 92' in Leidschendam.

Clinic Blauw Wit Wormerveer

Blauw Wit x StreetKings clinic

Op 27 februari 2021 zijn wij langsgegaan bij voetbalclub CVV Blauw Wit om een straatvoetbal ervaring te geven aan de jeugdleden tot en met 17 jaar. Vanaf een uur of 10:00 zijn we begonnen om elke lichting van de club een clinic van 1,5 uur te geven. Na een warm ontvangst van de vrijwilligers bij … Blauw Wit x StreetKings clinic Weiterlesen »

Edward van Gils

Meine Lebensgeschichte?
Lies mein Buch

‘Seit fast 25 Jahren zeige ich der Welt, was man mit einem Ball alles anstellen kann. In meinem Buch zeige ich auch die andere Seite meines Lebens. Ein Junge auf dem Weg an die Spitze, der überleben musste. Es war ein besonderer, aber kein einfacher Weg. Die Lektionen, die ich gelernt habe, teile ich in meinem Buch. Es war ein schwerer und emotionaler Prozess, dieses Buch zustande kommen zu lassen, aber auf das Ergebnis bin ich unglaublich stolz.’

Edward van Gils