Straat voetbalschool StreetKings gaat weer van start!

Straatvoetbal akkademy

Gelukkig hebben we op 19 mei te horen gekregen dat we weer als vanouds mogen trainen in onze hal. Nouja… wel onder een aantal voorwaarden natuurlijk, maar dat mag de pret niet drukken. StreetKings gaat de akkademy weer oppakken in de straatvoetbal hal. Na een tijdelijke verplaatsing naar voetbal club Zaanlandia, hebben we nu de mogelijkheid om weer naar binnen te gaan om te trainen. Vanuit hier willen we Zaanlandia ook erg bedanken voor het gebruikmaken van hun sport locatie. Echt super dat we zo met onze partner kunnen schakelen om ons probleem op te lossen.

Voor nu gaan we beginnen met de straatvoetbal school op zondag. Afgelopen zondag hebben we de eerste les in de hal gehad en deze ging weer super! De deelnemers waren ook weer razend enthousiast om in onze hal terecht te kunnen. Orry Promes, de trainer van de straatvoetbal akkademy en wereld kampioen straatvoetbal, kijkt met veel plezier terug op de eerste training sinds tijden in de hal. “De deelnemers pakken de training weer goed op.” zegt de streetkings baltovenaar na afloop.

Vanaf nu zijn de trainingen iedere zondag ochtend en we willen in de loop van de tijd ook weer door de weeks gaan trainen. Wil jij ook meedoen aan de straatvoetbal akkademy? Schrijf je dan in via onderstaande knop of klik hier! Wellicht tot snel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *