NOSSA EQUIPE

Jogadores de futebol de rua, especialistas em canetas e jogadores de futebol freestyle,
todos eles têm um lugar na nossa equipe. Por que não pedir
uma apresentação de quão incrível o nosso time de futebol de rua pode ser?

NOSSOS JOGADORES

Edward van Gils

Edward van Gils, bekend als Edje of godfather van straatvoetbal, heeft een grote carriere op het gebied van straatvoetbal. Edward is in zijn carrière met merken als Nike de wereld over gevlogen om zijn talenten te laten zien aan de wereld. Ook zit Edward in het straatvoetbal team van Ronaldinho, waarmee hij op verschillende plekken in de wereld demo wedstrijden geeft.

Edward van Gils

Straatvoetbal/Panna

Orry Promes

Orry Promes, bekend als “The Solid Rock”, is een gevestigde naam in de straatvoetbal wereld. Hij heeft voor grote merken de wereld over gevlogen om zijn talenten alle mensen te laten zien. Nu houdt Orry zich vooral bezig met het doorgeven van de passie en kennis van het straatvoetbal aan de volgende generatie.

Orry Promes

Straatvoetballer/Panna

Issy Hitman

Issy Hitman, echte naam Ismael Hamdoui, heeft op zijn 14e leeftijd al een commercial gedaan met onder andere Lionel Messi. In zijn verdere carrière heeft hij met het streetkings team de hele wereld gezien om demo wedstrijdjes te geven.

Issy Hitman

Straatvoetballer

Djuric Assescion

Djuric Ascencion, ookwel djudju, speelt jou met een enorme glimlach voorbij. Djuric zit al jaren in de straatvoetbal scene en heeft zichzelf bewezen als een echte grondlegger van de scene. Hij heeft net als iedere andere streetkings speler de wereld gezien om evenementen bij te wonen.

Djuric Assencion

Straatvoetballer/Panna

Niall Raben StreetKings

Niall Raben, een geweldige centrale verdediger en een echte winnaar! Door zijn, op jonge leeftijd, rijke carrière geeft hij jou een geweldige clinic en zet hij iedereen buiten kijk tijdens een potje 3vs3.

Niall Raben

Straatvoetballer

Zohair Arbib, bekend als Zootje, heeft een lange tijd in Amerika gewoond om daar verschillende clubs straatvoetbal techniektrainingen te geven. Zohair kan ingezet worden als als freestyler en panna specialist. Zohair wilt met zijn talent, jongeren inspireren meer te gaan doen met (straat/freestyle)voetbal.

Zohair Arbib

Freestyle/Panna

Yassine Zakir StreetKings

Yassine Zakir, is naast geboren en getogen Amsterdammer ook zeer bekend in de straatvoetbalwereld. Op jonge leeftijd speelde hij al mee met de oudere jongens wat hem sneller betere techniek heeft aangeleerd, dit gebruikt hij in zijn voordeel. Yassine is een veelzijdige voetballer die jou in een straatvoetbal potje alle hoeken van het veld laat zien.

Yassine Zakir

Straatvoetballer

Mo Hassani, het grootste talent van onze eigen voetbalschool. Hij gaat met zijn team streetkings 2.0 Europa door om de Europeanen de schoonheid van het voetbal te laten zien. Nodig jij Mo uit om jou een spektakel te bezorgen?

Mo Hassani

Straatvoetballer/Panna

Jim Nelen StreetKings

Jim Nelen, in de straatvoetbalscene misschien wel het grootste talent wat er rondloopt, is een speler die met mega snelle bewegingen iedere tegenstander tegen de muur krijgt. Een ding is zeker, daag je Jim uit, dan neemt hij je te grazen.

Jim Nelen

Straatvoetballer/Panna

Ufuk Ulker, combineert zijn snelle voetenwerk met zijn voetbal techniek, waardoor je een geweldige show te zien krijgt. Met een geweldige techniek speelt Ufuk al zijn tegenstanders uit. Na een clinic van Ufuk zeker veel techniek en panna’s rijker.

Ufuk Ulker

Straatvoetballer

Nordin Stitou

Nordin Stitou, ook wel de scorpion genoemd, is een echte geweldenaar met de bal. Met zijn geweldige skills verzorgd hij jou een fantastische panna show.

Nordin Stitou

Straatvoetballer/Panna

Samir Kali

Samir Kali, geeft je een (freestyle) show om nooit te vergeten. Door zijn welbekende glimlach entertaint hij iedereen die hij tegenover zich heeft staan. Mocht het hem lukken om jou te laten vertrekken met een lach dan is zijn missie pas geslaagd!

Samir Skills

Freestyle/Panna

Daniel Rood StreetKings

Daniël de Rood, is een van de grootste freestyle talenten van de wereld. Tijdens een show/ clinic van Daniël laat hij jou keer op keer verbazen door zijn skills. Na een geweldige show van Daniël zal je geïnspireerd naar huis gaan.

Daniël Rood

Freestyle

Edward van Gils

Minha historia de vida?
Leia meu livro

‘Por quase 25 anos, tenho mostrado ao mundo o que é possível se fazer com uma bola, mas no meu livro, também mostro o outro lado do meu mundo. Um garoto que teve de aprender a sobreviver com poucas chances na vida. Foi um caminho especial, mas não uma estrada fácil. No meu livro compartilho as lições que aprendi na vida. A criação deste livro foi um processo difícil e emocionante, mas fiquei extremamente orgulhoso do resultado.’

Edward van Gils