MIJN BOEK

HIJ GROEIT OP MET DE KEIHARDE WETTEN VAN DE STRAAT EN WORDT EEN WERELDWIJDE SUPERSTER MET EEN SOCIALE MISSIE

Ook verkrijgbaar in Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees

STRAATVOETBAL SCHOOL

Na 10 jaar ervaring met betrekking tot evenementen en clinics hebben wij onze eigen voetbalschool opgestart. Hierin zijn wij in de afgelopen jaren flink gegroeid en bekend over de hele wereld.

“Laat je begeleiden door de beste van de wereld”

evenementen

In de actieve jaren van het bedrijf hebben wij al veel mee mogen maken. Wij hebben verschillende speciale evenementen mogen uitvoeren in samenwerking met Nike, EA Sports en Ronaldinho.

“Voetbal evenementen gemakkelijk opgezet in samenwerking met StreetKings”

EDWARD VAN GILS SPREKEN

gastcollege

Edward wilt mensen inspireren en motiveren om op het goede pad te komen en te blijven. Edward bracht zijn eigen boek ui, waarin hij in detail zijn hele levens verhaal in verteld. Tijdens zijn gastcolleges verteld hij uitgebreid over zijn verleden en zal hij wijze levenslessen overdragen aan zijn publiek. 

OVER STREETKINGS

StreetKings, een bedrijf dat zich bezighoudt met het straatvoetbal. Nu vraag je je vast af; maar wat doen jullie dan? Wij doen heel veel uiteenlopende projecten. We focussen ons voornamelijk op het doorgeven van onze passie voor het straatvoetbal aan de volgende generaties. Onze captain Edward van Gils is, naast gesponsord Nike atleet, ook bekend als “the godfather” van het hedendaagse straatvoetbal. Hij is een pionier op het gebied van straatvoetbal.

“USE YOUR STRUGGLE TO ACCOMPLISH ANYTHING IN LIFE”

streetkings in de media

StreetKings publiceert geregeld in magazines en dagbladen en gaf al interviews voor de Telegraaf, ESPN en NH Nieuws. Zo zat Edward van Gils als boegbeeld van StreetKings aan tafel bij diverse tv shows, zoals; Jinek en RTL Late Night. Ook is Edward vaak te gast in podcasts, youtube videos en online webinars om de visie van StreetKings uit te dragen.

Video afspelen over Godfather Gastcollege

Wil jij een gratis tutorial? Schrijf je dan in!

* indicates required

Edward van Gils

Mijn levensverhaal?
Lees mijn boek

Het meeslepende verhaal over een straatjongen uit Koog aan de Zaan die zich door een ongekend talent weet te ontwikkelen tot de Johan Cruijff van het straatvoetbal.

In een aangrijpend verhaal lezen wij hoe Edward verlaten wordt door zijn moeder en zelf moet zien te dealen met de keiharde wetten van de straat. Door het uiteindelijk maken van de juiste keuzes weet hij zijn pijnlijke verleden en de criminaliteit achter zich te laten en bereikt hij de absolute wereldtop.